Dagje uit met kinderen

Best is ook keileuk voor de kids. Er is van alles te doen en te beleven: voor de allerkleinsten, maar ook voor jongeren. Van klauteren in het bos tot chillen aan het water en van babydieren bewonderen tot een exotische escaperoom. Met onze tips maak je er hoe dan ook een bijzonder uitstapje van.

 • BestZOO

  Bij BestZOO kom je ogen tekort! Hier kun je nog genieten van de echte Brabantse gezelligheid. BestZOO is een knus dierenpark waar je als bezoeker nog dichtbij de dieren kunt komen. Je kunt ze niet alleen heel goed zien, maar ook bijna aanraken.

  BestZOO is ook erg geschikt voor jonge kinderen, omdat de dierentuin overzichtelijk is. Ook is er een leuke speeltuin aanwezig en zijn er genoeg plekjes om uit te rusten met een heerlijk Brabants kopje koffie!

  BestZOO
 • Joehoe naar DippieDoe

  In het grootste indoor speelpark van Nederland heb je geen kind aan je kind! Ook ‘outdoor’ kan je kind naar hartenlust zwieren, zwaaien en spelen in de achtbanen, de zweefmolen, het zwemwater. Indoor is er een geweldig indoor klim- en klauterparadijs. Eén ding is zeker: jouw kind verveelt zich bij DippieDoe geen moment!

  Joehoe naar DippieDoe
 • Waterpret

  Aquabest biedt waterpret voor alle leeftijden. Kom luieren op een heerlijk zandstrand of bouw samen met de kids een groot zandkasteel. Tieners kunnen heerlijk chillen, maar ook de actie opzoeken. Zij binden dan de (water)ski’s onder of stappen op een wakeboard. Dankzij de ervaren instructeurs is waterpret gegarandeerd!

  Waterpret
 • Spelen is van alle tijden

  Spelen is van alle tijden. Dat kun je zien in het speelgoedmuseum Spelebos. Een superleuk uitje voor kids en hun (groot)ouders. Ouderen zullen zeker heel veel dingen uit hun jeugd herkennen. Het oude speelgoed levert vast veel gespreksstof op. Maar er is ook tijd om (offline!) te spelen. Wat dacht je van een potje levensgroot dammen of sjoelen?

  Spelen is van alle tijden

Trek eropuit met het hele gezin