Voor ondernemers en organisatoren

Graag willen wij alle bewoners van Best en bezoekers uit de regio zo goed mogelijk informeren over wat er allemaal mogelijk is. Sta je (nog) niet op deze recreatieve website met jouw locatie, evenement of activiteit? Meld dan hieronder jouw locatie, evenement of activiteit in Best aan. Nadat dit helemaal ingevuld is plaatsen wij jouw locatie, evenement of activiteit op de website en nemen we contact met je op. 

BeleefBest cadeaubonnen - Informatie voor ondernemers

"Wees loyaal koop lokaal" - beleef het in Best- blijven wij stimuleren door onder andere de promotie van de BeleefBest cadeaubon aan te houden.

Het is voor vele Bestse ondernemers een goede manier om het contact met klanten te onderhouden en om nieuwe klanten te ontvangen. Hier kun je meer informatie over de BeleefBestBon lezen. Om deel te nemen aan deze lokale cadeaubon kun je ons mailen info@beleefbest.nl

Voor het declareren van de ingenomen cadeaubonnen hebben we een declaratieformulier.

DOWNLOAD ONS LOGO

We hebben het beste te bieden van twee werelden: brainport & ’t Groene woud, bedrijvigheid & bourgondisch genieten, rumoer & rust, cultuur & natuur, bruisend & bosrijk. Hoe zorgen we er dan toch voor dat Best één gezicht laat zien? In ons huisstijlhandboek en logo komt het verhaal van Best terug en wordt uitgelegd wie Best is en hoe we dat tonen aan de buitenwereld. 

Download het huisstijlhandboek en logo van Best en help mee om de identiteit van Best zo goed mogelijk naar buiten te brengen. 

Download de Toolkit hier