Waar te gaan

Het is goed toeven in Best: voor groot en klein. Door de ligging aan de rand van Het Groene Woud is Best dé toegangspoort tot dit Nationaal Park. Adembenemend mooie natuur, een rijke historie die zijn sporen  nagelaten heeft en volop genieten van winkels, horeca en evenementen. Best heeft  voor welk wat wils en dat is altijd dicht in de buurt. 

Natuurgebieden

Wandelaars en fietsers kunnen in Best hun hart ophalen. In en om Best is de natuur schitterende natuur en heel divers, Het is niet voor niets toegangspoort naar Het Groene Woud! Zorgvuldig uitgestippelde wandel- en fietsroutes voeren je langs de mooiste en meest bijzondere plekjes. De lengte bepaal jij zelf met het handige fiets- en wandelknooppuntennetwerk. Er is voor elk wat wils: in thema en afstand. Ga de paden of en de lanen in en ontdek hoe Best boeit en bloeit. 

Dagje uit

In het boeiende Best is er altijd iets te doen. Voor jong & oud, fanantiekelingen & rustzoekers, voor fans van echt lekker eten of een fijne portie cultuur. In Best worden natuur, cultuur, historie en echte brabantse gezelligheid gecombineerd. Lekker de natuur in of een dagje uit? Het kan allemaal! Tips voor dagje uit!

Ontdek onze natuur!

Best ligt midden in Het Groene Woud en heeft de echte natuurliefhebbers veel te bieden! Pak de fiets of trek je wandelschoenen aan en laat je verrassen door het sterk afwisselende landschap. Het zal je verbazen hoeveel moois je te zien krijgt!

Ontdek onze natuur!