Oktoberbest - 3 dagen festival

Een biercantus is een zangfestijn waarbij je aan de hand van de voorzangers onder het genot van de nodige biertjes allerlei liedjes uit de lie…

Een biercantus is een zangfestijn waarbij je aan de hand van de voorzangers onder het genot van de nodige biertjes allerlei liedjes uit de liederenbundel gaat zingen. De voorzangers staan op het podium en zingen voor, waarbij iedereen volgt vanwege de makkelijke meezingers. Maar…. Tijdens het zingen mag niet gedronken worden! En er gelden nog meer regels tijdens deze avond… Luister goed naar de cantusleider en gehoorzaam…. want anders heb je zo een straf aan je broek hangen! Op dez avond Timo Dreimacher, deze ‘Deutsche Superstar’ beukt je over de dansvloer heen met de wel bekende ‘Ballermann Hits’ of laat je een klein beetje liefde voelen met bijvoorbeeld ‘Du’ van Peter Maffay. Dit jaar is het 10 jaar geleden dat de Plusband voor het eerst werd losgelaten op de podia. Met hun super geweldige enthousiasme, energie en entertainment; veranderen ze elk podium tot een waanzinnig spektakel!

Tickets:
Early Bird (incl.borg pul) € 22,50
Regular (incl.borg pul) € 30,00
4 Freunden Vorteil (incl.borg pul + locker € 80,00
4 Freunden Vorteil ALL IN (incl.borg pul + locker,Bier,Fris,Wijn,Mixdrank € 225,00
Early Bird ALL IN (incl.borg pul,Bier,Fris,Wijn,Mixdrank € 60,00 (OP=OP)
Regular All In € 75,00

Oktoberbest - Bierpong XXL
Heute Mittag 28 Oktober 14:00

Dit jaar voor het eerst het Radio JND Bierpong XXL toernooi.

Maak je tegenstander in met bierpong! Misschien ben je er al mee bekend of heb je het eerder gespeeld, maar dit is niet zomaar een beer pong spel. Met Beer Pong XXL speel je bierpong levensgroot. De beer pong bekers bijna een meter hoog en in plaats van een pingpongbal speel je met een grote bal. Beer Pong XXL is een spel waar jij en je gezelschap het nog een lange tijd over zullen hebben!

Schrijf je in als duo voor € 25,00 inclusief een Pitcher Bier. (LET OP dit is alleen voor het toernooi) Wil je avond zeker niet missen, bestel dan een Duo Bierpong dagticket voor € 60,00 inclusief de Borg (2 x €5,00 voor de Pul)


Oktoberbest - Oktoberfest
Heute Abend 28 Oktober 19:00 Mit DJ Siem und Alpenparty

Met een muziekkennis van ‘ABBA’ tot ‘Beyonce’ of  ‘André Hazes tot ‘Paul Elstak’ is DJ Siem overal inzetbaar!
Door zijn vlotte manier van mixen en enthousiast microfoongebruik bouwde hij eerder al het feestje bij: ‘9zero Festival’ ‘Zum Schluss Outdoor’ ‘Mambo’s Gemert’ en vele andere fuifjes!
Alpenparty, zo heet de splinternieuwe Spitzenband uit het grensgebied. Deze band uit de omgeving van het Duitse Nettetal (vlakbij de Nederlandse grens), neemt u tijdens hun optreden mee naar de toppen van het Alpen berglandschap en zal u het gevoel  geven alsof u zelf vanaf de hohe Spitze in de Almwiese rutscht.

Tickets:
Early Bird (incl.borg pul) € 22,50
Regular (incl.borg pul) € 30,00
4 Freunden Vorteil (incl.borg pul + locker € 80,00
4 Freunden Vorteil ALL IN (incl.borg pul + Locker,Bier,Fris,Wijn,Mixdrank  € 225,00
Early Bird ALL IN (incl.borg pul,Bier,Fris,Wijn,Mixdrank  € 60,00 (OP=OP)
Regular ALL IN € 75,00

29 okt Oktoberbest - Knaldrang

Heute Mittag/Abend mit oa Kuatro Kay, Loud & Fout, Daani, Darkraver, Zany en een MEGA CLOSING SET MET MYSTERY GUESTS

Knaldrang” is de wens om een groots feest te vieren en het intense verlangen om te ‘knallen’, en uit je bol gaan. Precies om 17:00 gaat het helemaal los.

Tickets:
Early Bird (incl.glas) € 20,00
Regular (incl.glas) € 27,50
4 Freunden Vorteil (incl.glas + locker € 70,00
4 Freunden Vorteil ALL IN (incl.glas + locker,Bier,Fris,Wijn,Mixdrank  € 220,00
Early Bird ALL IN (incl.glas,Bier,Fris,Wijn,Mixdrank € 60,00 (OP=OP)
Regular ALL IN € 75,00

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 27 oktober 2023 t/m 28 oktober 2023

Locatie