De lokale cadeaubon van Best

Wie je ook bent, wat je ook leuk vindt en waar jij energie van krijgt: je vindt het in Best. Kies jij voor genieten van rust en ruimte of ga je juist op zoek naar actie en avontuur? Wil je heerlijk bourgondisch genieten of heb je zin om te shoppen zonder stress? Met deze speciale lokale cadeaubon kies je helemaal zelf hoe je Best wilt beleven! Je vindt beslist wat leuks in ons grote aanbod aan winkels, horeca, vrije tijd en toerisme. De bon heeft een waarde van €10,-, €15,- of €25,-. Een compleet overzicht van inwisselpunten en de inlevervoorwaarden vind je hieronder. Veel koopplezier!

De Beleef Best cadeaubonnen zijn te koop bij Bruna Boterhoek Best.

 

Bekijk waar je de cadeaubon kunt inleveren

Wat zoek je

105 resultaten

Inlevervoorwaarden

  • De Beleef Best cadeaubon geef je tijdens het afrekenen bij een van de deelnemende winkeliers of toerisme-/recreatiebedrijven. 
  • Deze Beleef Best cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld. Er wordt geen wisselgeld teruggegeven.
  • De Beleef Best cadeaubon is tot 2 jaar na uitgifte datum bij één van de deelnemende Bestse winkeliers of toerisme-/recreatiebedrijven te besteden.
  • Twijfel je over waar je de cadeaubon kan besteden tijdens het winkelen? Alle deelnemende winkeliers en toerisme-/recreatiebedrijven hebben een speciale raamsticker, waardoor elke deelnemer ook fysiek te herkennen is. 

Voor ondernemers: Informatie over de cadeaubonnen inleveren en declareren vind je op de ondernemerspagina.

Deze cadeaubon is de opvolger van de Best Bijzonder-cadeaubon. Best is en blijft heel bijzonder, maar voortaan willen we laten zien dat er in Best in alle opzichten veel te beleven valt. De Best Bijzonder-cadeaubon blijft gewoon geldig is in te leveren bij dezelfde punten als de Beleef Best cadeaubon.