Herfstvakantie in Best

Best boeit & bloeit, ook tijdens de herfstvakantie! Geniet van de prachtige herfstkleuren, maak een wandel- of fietstocht en doe mee aan de horrornachten of ga gezellig een hapje eten in Best. Bekijk hieronder onze tips wat je kan doen tijdens de herfstvakantie in Best. 

Vakantie in eigen dorp

Je hoeft niet ver te zoeken voor een heerlijke vakantie. Kijk eens om je heen, er is genoeg te doen! Zo zijn er genoeg wandel- en fietsroutes om het prachtige herfst-pallet te ontdekken. Trek bijvoorbeeld je wandelschoenen aan en ga de heide op. Deze kleurt prachtig oranje/rood in oktober. Wanneer je graag foto's maakt raden we je aan om tijdens de schemering de heide op te gaan. Net wanneer de zon ondergaat heb je prachtig zacht licht.

Fotografie: IVN Best

Ontdek alle wandelroutes
  • Bevrijdende Vleugels

    Ga terug naar de tijd van de bevrijding: Ronkende motoren van gevechtsvliegtuigen, heldhaftige piloten en Amerikaanse parachutisten. 

  • Winkelen

    Compact maar verrassend compleet: dat is het winkelaanbod in Best. In het centrum vind je een verrassende mix van filialen van grote ketens en plaatselijke speciaalzaken. Ga d'r op uit en ontdek 't zelf! 

  • Bourgondisch genieten

    Wat is er nou lekkerder dan heerlijk uiteten tijdens de vakantie. Of je nu wilt lunchen, dineren of lekker wilt borrelen, je kan tijdens de herfstvakantie genoeg plekjes (her)ontdekken in Best. 

Genieten met de kids

Ook voor kinderen is er genoeg te doen in ons prachtige dorp. Van uitrazen in de speeltuin tot spelenderwijs leren, voor kinderen is er in Best altijd wat te doen. 

Win 4 tickets naar BestZoo of DippieDoe!

Om te vieren dat het herfstvakantie is, geven we 4 gratis kaartjes voor BestZoo of DippieDoe weg!

Geniet jij van je vrije dagen in het mooie Best? Leg het vast door middel van een leuke, mooie of gekke foto of video en post dit op social media. Tag @beleefbest om kans te maken op de tickets! 

Meer kans maken? Laat via onze Facebook of Instagram weten met wie je naar BestZoo of DippieDoe wil!

De winnaar wordt zondag 30 oktober bekend gemaakt. 

 

Halloween

De laatste jaren zie je het op steeds meer plaatsen terugkomen. Ook in Best wordt dit Amerikaanse feest steeds vaker gevierd. Van griezelig versierde huizen tot een heuse spooktocht. Van gillen van schrik in de achtbaan tot zelf pompoenen uitsnijden. Ook met Halloween is Best erg veelzijdig. Omdat de kinderen dan toch herfstvakantie hebben is er een extra reden om er dit jaar met Halloween op uit te gaan….als je durft!

Beleef halloween in Best