Best bloost & bloeit

In de zomer staat Best in volle bloei. De natuur staat er groener bij dan ooit, de terrassen zijn gevuld met lachende mensen en er staat een zomervullend programma voor je klaar. Ga op zoek naar bijzondere plekjes, ontdek alle vijf de natuurgebieden rondom Best, proef de leukste producten uit de streek en vind de zomersport die bij jou past. Het aanbod in Best is oneindig. Daarom dat de inwoners van Best zo divers zijn: jong en oud, stiltezoekers en sportievelingen, feestgangers en festivalfans en cultuursnuivers en fijnproevers komen hier allemaal samen. En daar zijn wij als gemeente trots op. 

Ontdek alle toffe zomerspecials en activiteiten die je laten blozen en bloeien. De rustzoekers kunnen in Best genieten van natuur & cultuur. Voor rumoerjagers is er genoeg bedrijvigheid & kan je bourgondisch genieten. Er is genoeg voor iedereen! 

  • Dagje rust

    In Best is er genoeg te doen voor iedereen die even helemaal tot rust wil komen. Best heeft niet voor niets het beste van twee werelden: rust & rumoer. Het is belangrijk om deze in balans te houden, zodat iedereen kan blijven genieten van onze gemeente. Geniet van de rust die de natuur, de diversiteit van de cultuur, de bijzondere bedrijvigheid, en onze Brabantse gastvrijheid. 

  • Dagje rumoer

    In Best is er genoeg te doen voor iedereen die lekker actief op pad wil. Best heeft niet voor niets het beste van twee werelden: rust & rumoer. Het is belangrijk om deze in balans te houden, zodat iedereen kan blijven genieten van onze gemeente. Geniet van de rust die de natuur, de diversiteit van de cultuur, de bijzondere bedrijvigheid, en onze Brabantse gastvrijheid.