GLOW in Best 11 - 18 november

GLOW, het jaarlijkse lichtkunstfestival in Eindhoven, keert breder terug dan ooit tevoren. Op 11-18 november 2023 komt het festival naar Best en worden innovatieve lichtkunstwerken getoond. 

Tijdens het thema ‘The Beat’ bundelt GLOW Eindhoven de krachten met omliggende gemeenten Best, Geldrop-Mierlo, Waalre en Oirschot waardoor het een regiobreed festival wordt. Nieuw is de verbinding in het bewegen tussen het centrum en de omgeving. Niet alleen Eindhoven maar de regio als een state of the art creatief atelier. GLOW, het jaarlijkse lichtkunstfestival in Eindhoven, keert breder terug dan ooit tevoren. Van zaterdag 11 tot en met zaterdag 18 november staat Best voor de eerste keer in het teken van GLOW. GLOW Best is elke avond van 18.30 – 22.00 uur te bewonderen voor onze inwoners en de regio.

OCUBO

De portugese kunstenaar OCUBO maakt in Best één prachtig verlichte kunstwerk die echt een must-see is voor onze inwoners en de regio. Naast het kunstwerk dat geprojecteerd wordt op het gemeentehuis van Best, wordt ook de Sint-Odulphuskapel uitgelicht. Er is één leuke route bedacht die dankzij de gekleurde lantaarnpalen goed te bewandelen is. Kortom, kom een avondje Glowen in Best en bezoek tevens 1 van de vele horecabedrijven onderweg.

Fotowedstrijd

Schiet jij het perfecte plaatje? Met GLOW in ons eigen dorp is het natuurlijk super leuk om deze kunstwerken vast te leggen met de camera. Heb jij de afgelopen dagen een mooie foto gemaakt en vind je die de moeite waard om in te sturen? Dat kan! We verloten namelijk iedere dag een lokale cadeaubon van €50,- 

Je kan jouw foto insturen naar info@beleefbest.nl of eventueel ons taggen op Facebook & Instagram. Iedere dag maken we een winnaar bekend. Dus houdt onze Social Media in de gaten!