Een dagje luieren of juist actief ontspannen? Genieten van strand en water? Waterskiën of wakeboarden? Feesten bij een beachclub? Of uit je dak gaan op een festival? Dit - en nog veel meer - kan allemaal bij recreatiepark Aquabest

Strandplezier

Kom luieren op een heerlijk zandstrand of bouw samen met de kids een groot zandkasteel. Zoek daarna de verkoeling op en neem een frisse duik in het helder schone water. Ben je een echte zonaanbidder? Neem dan alvast plaats op het zandstrand of op het zachte gras; tussendoor even pootje baden maakt jouw dag helemaal compleet! Het strandpark is dagelijks geopend van 1 april t/m 30 september van 10.00u-20.00. Tijdens festivals is het strandpark gesloten voor daggasten.

Bezoek het strandpark

Waterpret

Het water van Aquabest biedt volop waterpret. Jong en oud kunnen heerlijk en veilig zwemmen. Houd jij van wat meer actie? Bind dan de (water)ski’s onder of stap op een wakeboard. Dankzij de ervaren instructeurs is waterpret gegarandeerd! Smaakt het naar meer? Dan leer je de fijne kneepjes tijdens een wakeboardclinic. En met de speciale voordeelkaart sta je voor een vriendelijk prijs de hele zomer op het water.

Bezoek het cablepark
 • Chillen bij de beachclub

  Ibiza in Best: dat is Beachclub Sunrise in een notendop. Good food, happy people en beautiful views zorgen voor een heerlijke dagje uit. De beachclub is open op maandag en dinsdag (vanaf 25 graden) van 10.00 – 19.00 uur en op woensdag tot en met zondag (vanaf 20 graden) van 10.00 – 19.00 uur.

  Chillen bij de beachclub
 • Feesten op festivals

  Aquabest is een toplocatie voor festivals. Lekker feesten op het strand, nabij het watere. Logisch dat er regelmatig festivals zijn. Check de evenementenkalender voor de komende events!

  Feesten op festivals
 • Codekraker

  Ben jij een echte codekraker? Dan zijn de escaperooms van Escape Adventure Rooms een aanrader. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zijn brein laten werken om te ontsnappen uit  Macchu Picchu of het piratenschip van Captain Kid.

  Codekraker
 • Spanningszoeker

  Zoek jij een spannende groepsactiviteit vanaf 10 personen? Adventure and Thrill wijst je de weg. Sterker nog: ze regelen alles voor je. Jij bepaalt hoe spannend je het wilt hebben: van fight night tot action camp en van klootschieten tot klimtoren. Waar je ook voor kiest, er wacht altijd een mooi avontuur op je.

  Spanningszoeker