Best Bibbert & Boeit

Tijdens Best Bibbert & Boeit wordt Best van 18 december t/m 8 januari omgetoverd tot een echt winterparadijs! De straten zijn versierd, de schaatsbaan wordt geopend en in het Wintercafé worden de chocolademelk en glühwijn vast opgewarmd om jou een fantastische winterperiode te verzorgen!

Doe een wens voor een ander!

Tijdens Best Bibbert & Boeit staan er drie prachtige wensbomen in Best. Eén op het Wilhelminaplein, één bij Winkelcentrum Heivelden en één bij de Odulphuskerk. Door middel van deze bomen kan jij een wens doen voor iemand anders. Wiens wens wil jij in vervulling laten gaan?

Tot en met 23 december kan je een gratis wensbal halen bij Choco & Zoet, Jacqueline Hair & Beauty Point en PLUS Ton Henst. In deze wensbal zit een kaartje, waar je je wens voor een ander op kan schrijven. Hang daarna de bal in een van de wensbomen en wie weet komt jouw wens wel in vervulling! Je kan je wens tot 23 december ophangen in een van de drie wensbomen. De maandag en donderdag daarop worden er wensen uitgekozen om waar te maken. Deze wensen worden bekend gemaakt via de website, social media (@beleefbest) en Groeiend Best, dus vergeet ons zeker niet te volgen!

Duurzaamheid

Gemeente Best vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom staat er tijdens Best Bibbert & Boeit een kunststof schaatsbaan, in plaats van een ijsbaan. Deze schaats net zo lekker, als niet lekkerder dan een gewone ijsbaan!

Energieneutraal

Daarnaast is deze schaatsbaan energie neutraal, omdat het geen water gebruikt, geen co2 uitstoot en geen energiekosten met zich meebrengt. Ook heeft GLICE, de leverancier van de schaatsbaan, de campagne “Schaatsen voor de planeet” ondertekend. voor ieder schaatspaneel dat door Glice® geproduceerd wordt, wordt er ergens in Best een boom geplant ter compensatie van onze eigen ecologische voetafdruk.