Vier jouw kinderfeestje in Best!

| Myrthe van de Wijdeven

In Best is heel wat te beleven! Als je op zoek bent naar een leuk kinderfeestje heeft Best je genoeg te bieden. Van zeep gieten tot een boerderijfeestje: je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden. Om het voor jou wat gemakkelijker te maken, heb ik diverse kinderfeestjes voor je op een rijtje gezet.

Beleef BestZoo

Best heeft natuurlijk haar eigen dierentuin. Hoe gaaf is het om hier naartoe te gaan met jouw kinderfeestje? Je kunt natuurlijk zelf door het park lopen, je betaalt dan €6,75 per kind. Voor de echte dierenvrienden is het ook mogelijk om op ontdekkingstocht te gaan met de dierverzorger. De kids mogen meehelpen met het voeren van de dieren, zoals de stokstaartjes. Daarnaast mogen ze ook dieren vasthouden…wat denk je van een stinkdier, een baardagaam of een slang? De jungletochten kosten €3,50 per kind, duren 45 minuten, en zullen een onvergetelijke indruk achter laten! Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om de feestjes uit te breiden met eten en drinken.

Klik hier voor alle informatie!

Lekker los bij Dippie Doe

Hebben de kinderen zin om lekker los te gaan in de speeltuin? Dan is een kinderfeestje bij Dippie Doe in Best zeker een aanrader! Je komt aan in een heuse themakamer: dit varieert van een stadion tot een prinsessenkamer en alles er tussenin! Grote kans dat het favoriete thema van de jarige er tussen zit. De kinderen kunnen lekker gaan spelen, waarna ze eventueel ook een hapje kunnen eten bij Dippie Doe. Ouders kunnen rustig blijven zitten: de kids vermaken zich wel…ook dat is wat waard, haha. 

Bekijk hier de prijzen en arrangementen

Stoere soldaten

Is jouw jarige helemaal weg van soldaten? Dan is een soldatenfeest een schot in de roos! In een historische WOII jeep maken de kinderen, verkleed als echte soldaat, een rit over het terrein. Na een training marcheren breng je een bezoek aan museum Bevrijdende Vleugels en Dakota. Zelfs de hindernisbaan, patrouille lopen en luchtbuks schieten wordt niet overgeslagen. Als een echte soldaat maken de kinderen hun eigen maaltje op een open vuur, uiteraard onder begeleiding. Hoe stoer is dat!? Je betaalt €19,50 per kindje voor het complete feest. 

Bekijk hier wat je kan doen!

Creatief kinderfeestje

Voor de echte creabea’s is een creatief kinderfeestje natuurlijk helemaal the bomb! Wat denk je van het zelf maken van zeepkettingen of sieraden? Of pimp je eigen Ibiza-tas…daar maak je zeker de blits mee. Bij Zeepgieterij Zeeptopperkan het allemaal. De jarige krijgt zelfs een cadeautje en het feest wordt afgesloten met tafelfrietjes! De kosten voor het feest zijn €16,90 voor de zeepketting of sieraden en €22,50 voor het pimpen van je Ibiza-tas.

De leukste activiteiten van de Zeeptopper!

De boer op

Bij IJsboerderij De Bonte Koe kunnen de kinderen genieten van een heerlijk feest, in diverse thema’s. De jarige kan plaatsnemen op een versierde stoel en er staat ranja met iets lekkers klaar. Na het zingen en de cadeautjes kan het feest echt beginnen! Je kunt kiezen uit een ijscomannen/-vrouwen feest, cupcakefeest, boerderijfeest of een paardenfeest. Voor ieder wat wils dus. De kinderen gaan een ijstaart maken, cupcakes bakken, oud-Hollandse spelletjes spelen of een hoefijzer versieren. Ze mogen hun creaties mee naar huis nemen en krijgen zelfs een diploma mee na afloop van het feest! Eventueel kun je de feestjes (à €16.50 per kind) nog uitgebreid worden met tafelfriet, een snoepszak, grabbelton en nog veel meer! 

Ga je mee naar de Bonte Koe?

Nog meer leuke kinderfeestjes